søndag 18. september 2011

Hansen og Sæthre

Journalister er et rart folkeferd. De søker informasjon og deler den med andre. Espen A. Hansen har en pasjon for Puglia og hadde i sin tid funnet vår blogg. Og er en ivrig leser.
Hans drøm er nok engang å få gjøre som oss, få et eller annet sted her for å nyte det gode liv slik som vi gjør.

Vi har hatt regelmessig kontakt, jeg har vært og  sjekket eiendommer som han har vært interessert i og sendt bilder og beskrivelser. Uten at det (foreløpig) har resultert i noe konkret.

Sent fredag kveld fikk vi en melding fra Espen om at han og en kamerat, Erik var på vei til Puglia for å sykle sitt eget "Giro di Puglia". De skulle bo første natt i Locorotondo og lurte på om vi var interessert i å gå ut og spise sammen lørdag kveld. Selvsagt var vi det og vi satte hverandre stevne på Bina kl. 22.00. Det ble meget hyggelig med god mat og god drikke før vi en stund etter midnatt satte kursen hjemover. Men, før det hadde vi gitt dem en syklerute utenom de store hovedveier der de til slutt kunne havne ho oss for en velfortjent pause før det syklet videre til Oria.
De nådde nesten helt fram før de måtte ha litt hjelp til siste etappe.
Vi var heldige, rett før hadde Pasquale kommet innom med en bærepose grønnsaker og et nybakt, varmt foccacia. Sammen med mengder av kaldt vann, ost, spekepølse og en flaske hvitvin ble det suksess. (maten måtte forøvrig fotograferes)

De fikk også tid til et lite intervju før de dro avgårde igjen. Journalister er nå engang journalister.

Det er godt, av og til å snakke norsk med nordmenn.
Og det var godt å snakke med kjekke folk. De kan komme tilbake når de vil.

1 kommentar:

  1. Takk for tips på min blogg. Blir det aktuelt å sykle Puglia på egen hånd, tar jeg kontakt for tips.

    Hilsen Margunn Mossige

    SvarSlett

Bloggarkiv

Følgere