lørdag 27. juni 2009

Endelig - skikkelig regn

I lang tid har det blitt meldt at vi skal få regn. Mye regn. Men til nå har vi følt oss lurt og har måttet ty til vannslangen for å holde liv i grønnsaker og blomster.
Fredag 26. startet det endelig å regne skikkelig. 30 mm ble reslutatet. Det er hva vi i Norge vil kalle en rotbløyte. Men selv med så mye nedbør var bakken fortsatt hard å gå på. Og det var fortsatt sprekker i molda.
Lørdag 27. startet med nydelig vær. Solskinn og varmt. Vi hadde en liten handletur til Martina Franca for ingredienser til spesielle retter og når vi kom hjem ble det en stund i godstolen i solen.

Men plutselig dro det til med torden og regn. Uhorvelig med regn. På tre timer kom det 50 mm og det er enda ikke slutt. Nå holder det. Sisternen er full! Det står vann i fordypninger i jorden flere steder. Dette er bra. Og iflg. værmeldingene skal vi få regn i tre-fire dager til. HERLIG.

1 kommentar:

  1. hei til begge...
    det var godt at det kom regn, her har jeg gitt opp, selv om jeg vanner hver kveld..
    (jeg liker det dere skriver om, det daglige liv)
    saluti fra
    cristina..

    SvarSlett

SLUTT

 Så er eventyret over.  Etter at paret fra Belgia trakk seg fra handelen satte megler i gang igjen.  Vi ba ham sette opp prisen til 110.000,...