tirsdag 30. august 2022

Forlenget ventetid

 Vi hadde hussalg i boks - trodde vi.

Kjøperne har betalt depositum - visste vi. 

Da var alt klart for signering av skjøtet 13. september kl. 16.30 hos Notaio i Francavilla Fontana. - trodde vi.

Så kom det mail fra det belgiske par som skulle kjøpe.  De trekker seg fra handelen med begrunnelse; " due to significant unexpected personal issues"  Ikke helt klart hva dette betyr nøyaktig, men på en måte er det likegyldig for oss, vi må videre i prosessen.

Kjøperne hadde ikke gitt beskjed til megler, det gjorde vi så fort som mulig. Megler responderte fort og ba om å få fortsette med å få salg i stand til andre potensielle kjøpere.  Vi har ikke noen grunn til å la være, megleren har virkelig stått på.  Men vi tenkte at siden kursen på Euro har endret seg negativt for oss den senere tid, ville vi forsøke med høyere pris. Vårt forslag til prisjustering ble ikke akseptert av megleren.  Han ville ha en enda høyere sum som utgangspunkt og heller kunne forhandle ned til "vår pris".  

Det hørtes ut som en grei løsning for oss. 

Men, selv om salget gikk i vasken, drar jeg til Villa Serena i bil som planlagt. Da skal jeg tømme huset for personlige eiendeler og forskjellige andre ting som vi ikke vil overlate til nye kjøpere. Bl. annet en del gaver vi har fått, kunstgjenstander vi har tatt med fra Norge og litt verktøy som jeg har mer bruk for her hjemme. 

I tillegg skal det vaskes og ryddes i alle retninger.  Megler må få nøkkel og kode til alarmen.  Da skulle alt ligge til rette for en ny omgang med hussalg.  


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Forlenget ventetid

 Vi hadde hussalg i boks - trodde vi. Kjøperne har betalt depositum - visste vi.  Da var alt klart for signering av skjøtet 13. september kl...