lørdag 25. juni 2022

Mens vi venter...på det siste blogginnlegg

 Mens vi venter...på det siste blogginnlegg kan vi jo fortelle litt om andre ting som skjer.

En ukes tid før vi skulle dra tilbake, oppdaget vi at det sto en bil parkert to hus nedenfor vårt. Bilen var registrert i Nederland og siden vi visste at Luigi som eier huset lenge har forsøkt å selge, antok vi at nå var det solgt. 

Jeg gjorde meg ærend nedover og fikk bekreftet at huset hadde fått nye eiere.  De var nesten som oss når vi kjøpte for 15 år siden, slett ikke klar over alt området kunne tilby.

Jeg møtte to personer som var på omtrent samme alder som vi var når vi kjøpte Villa Serena. Madeleine og Guido. Han jobbet innen IT, hun var kunstner som jobbet i mange slags materialer.


Jeg tok dem med på en tur søndag formiddag for å vise dem litt rundt. Startet med en tur til Cave di Fantiano 


Dette er et gammelt steinbrudd som er omgjort til utendørs teater. 

Deretter dro vi til Ceglie der jeg viste dem den nye ostebutikken; Sapori di Latte. Den ble straks en favoritt. 


En tur innom delikatessebutikken Suma, måtte vi også. Så bar det hjemover, men via Franchino som satte stor pris på å møte de nye eierne av Luigis hus. 

Vi har også noen blomster som ikke vil overleve uten tilsyn og siden alle nordmenn er i, eller på vei til Norge nå,  fikk de blomstene og samtidig de grønnsakplanter vi hadde fått i jorden for lengre tid siden. Om de overlever er en annen sak.


Trivelige folk som vi kunne likt å være naboer med og den følelsen forsto vi var gjensidig.  Men slik blir det ikke. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Forlenget ventetid

 Vi hadde hussalg i boks - trodde vi. Kjøperne har betalt depositum - visste vi.  Da var alt klart for signering av skjøtet 13. september kl...