søndag 21. april 2019

Mer vedlikehold og sånt.

Utenfor inngangsdøren vår er en liten flislagt platting. Den avsluttes med en 10 cm bred list av marmor. I alle år som vi har hatt huset, er en flis knekt og det er fylt inn betong i stedet. Nå var "heldigvis" flisen løs og det ble en gyllen anledning til å få det helt i orden. 
Vår vaskehjelp fortalte oss at hennes Giuseppe var en kløpper med murarbeid og han ble forespurt.  Han skulle komme lørdag morgen kl. 07.30.   Han var på plass et kvarter før avtalt tid og satte i gang. 
Guiseppe gikk ikke. Han løp.

Jobbet fort og effektivt og etter relativt kort tid var ny marmor lagt.  










Jeg hadde også bedt ham ta en runde med kantklipperen. (må bare fortelle at på italiensk heter den maskinen  decespugliatore)  Kunne låne vår, men det ville han ikke. Han ville bruke sin egen som han var vandt med. Den jobben er stort sett umulig å gjøre for meg på grunn av en stri skiveprolaps, da er det ekstra godt å ha folk som kan hjelpe.  
Mens han jobbet, dro vi på markedet i Ceglie og når vi kom tilbake etter et par timer var jobben gjort og Giuseppe dratt. Vi forsøkte å betale på forhånd, men som Rune Bjerga ville sagt; "den kanalen var han ikke på".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

SLUTT

 Så er eventyret over.  Etter at paret fra Belgia trakk seg fra handelen satte megler i gang igjen.  Vi ba ham sette opp prisen til 110.000,...