onsdag 11. mai 2022

TIlbake igjen

 Det er alltid godt å komme tilbake igjen.  Denne gang er Sofie med. Det gjør det ekstra kjekt for oss begge.

For å gjøre det enda kjekkere ba jeg Dora stikke innom for en liten ekstra omgang med vaskefillen.  Det var ikke nei i hennes munn.  Damen er grundig og i tillegg hyggelig. Da er alt bare velstand.

Det siste hun gjorde før hun dro, var å pynte med blomster både ute og inne. Dette var medbragt fra egen hage. 


Vi er heldige som har slike gode hjelpere. I tillegg ordnet hun oppvarmingen av Sofies dialysevæske slik at alt lå til rette for hennes ankomst.

Mye gjenstår ute.  Restene av muren som ble utskiftet er fjernet, Graset har vokst godt siden jeg dro for drøyt to uker siden. Det har ikke regnet mye i den perioden, kun 3 mm. Men det skal ikke mye til før det har virkning. Jeg må nok til med kantklipperen, men heldigvis har jeg glemt å kjøpe bensin.  

Været er bra nå.  Allerede kl 11 var det 22 grader og stigende.  Jeg har hatt en handletur og fått kjøpt noen grønnsakplanter som skal i jorden, pluss et par store handleposer med mat.  Bl. annet en relativt tykk skive av kalvekjøtt som nok må deles opp før den skal på grillen. Her går det an å kjøpe slik mat. Prisen er under € 15 pr kilo. Det er det dyreste kjøttet de selger på supermarkedet der vi handler oftest.  Det kan fort bli bra. 


1 kommentar:

  1. Godt dokker e vei framme, å allerede har bejynt det gode liv i Puglias paradis. De e dokker vel unnt. Kos dokker. 👍👍Klem

    SvarSlett

Helbom United.

  Jeg har tidligere skrevet om at jeg ville ha en korallbusk. De er vakre og ville pryde innkjørselen hos oss.  Jeg har kontaktet et par pla...