tirsdag 27. oktober 2009

Tilbake i Norge

Før vi dro fra Italia var det en av leserne til bloggen som ba meg om å skrive litt om hvordan det var å komme tilbake til Norge og Stavanger.

Tja, en ting er i alle fall sikkert; Lucas ble kjempeglad over å se morfar igjen. Hannah og Sarah satte også pris på vår tilbakekomst.
Internett virket ikke når vi kom tilbake. Alle ting ble forsøkt, men vi måtte kontakte NextGenTel mandag. De fikk det til, men bare via kabel. Ny trådløs router skal bli tilsendt.

Leddgikta er tilbake med god om ikke full styrke.  Det er vondt å gå.  Og jeg har gått til byen for å handle litt og for henting av medisiner på apoteket. Jeg får nesten bakoversveis over norske priser i matvarebutikken. 8 måneder med italiensk handling har satt spor.


Men høstfargene er vakre i Stavanger - det er i alle fall et pluss.

Og vi er tilbake til den menneskelige kulden. Det er såvidt vi får et nikk i kassen i matvarebutikken.  Vi hører ikke samtaler på gaten, vi hører biler. Alle haster avgårde og stresser med sitt. Tempoet er annerledes her.

Og vi - hos oss begynner stresset med husrydding. Container er bestilt til neste uke. Da skal kjeller og loft tømmes for rot og rabe. Deretter visning og alt som følger med husbytte.

1 kommentar:

 1. Hei Sofie og Livar..
  Godt a lese at dere er vel hjemme igjen...Etter en lang tur...Jeg maa si jeg gruer med til bilen skal opp..(selv om min tur er bare 2380 km..dvs.herfra-Hirtshals)...
  Jeg synes Tyskland (langt som et vondt aar) er den verste biten...(I bil...landet selv er jo rent og pent og organisert)...
  Jeg er helt enig med dere ..ang.norske priser og "kulde"...
  Lykke til med husbytte og containermas...
  Vennlig hilsen fra Cristina..

  SvarSlett

Bloggarkiv

Følgere