fredag 26. mars 2010

Bloggen

Av og til lurer jeg på om noen leser i bloggen min. Og om det er interessant for andre enn våre nærmeste. Hvis du synes det er kjekt, kommenter dette innlegget.  

7 kommentarer:

 1. Jeg leser jo, spesielt nå og framover. Også "hus-i-italia" samt reprisene.

  SvarSlett
 2. Kan sjynna eg les. Du er herved lagt inn i Italia-mappå mi på skrivebordet, og då ligg du fælt nimmme te å bli klikka på rett så ofte.
  Einaste ulempen med å lesa, er at ein blir så ofseleg avundsjuk, og det er jo ikkje fint. Unner dykk gode dagar i Puglia.
  Kunne meir enn gjerne vore der sjølv, men det får kanskje vente nokre år til. Eit halvår ein eller annan stad der sør på hælen skal det nok bli. Kan kje vere umulig å finne seg hus å leige heller. Så kan me teste om det kan vere noko for oss og, og då vert det nok TRULLO om det let seg oppdrive til passeleg pris. Ein liten Fiat 500 utforbi er heller ikkje å forakte. Ikkje den nye. Det må vera ein av dei frå 1957 og utover 60-talet.
  Bare såde veit det, så er våren komen her og. Den kom onsdag torsdag denne veka.

  SvarSlett
 3. Om noen leser bloggen din? Jeg leser den fast. To-tre ganger i uka. Hilsen Espen.

  SvarSlett
 4. Akkurat funnet bloggen din da vi søkte på kalking. Har nylig kjøpt hus i Liguria og skal ned å kalke... Vi likte bloggen din godt og kommer til å kikke innom rett som det er heretter.
  Hilsen Halvor og Ellinor

  SvarSlett
 5. Kalking er det nok for tidlig til enda. Jeg fortalte naboen at min datter skulle komme i slutten av mai - begynnelsen av juni for å kalke hos oss. Han mente at det nok var i tidligste laget, veggene var nok ikke tørre nok til det så tidlig. Selv kalket vi en mur i oktober 2008 og det er den som står best. Det som ble kalket i mai i fjor ser ikke på langt nær så bra ut.
  Men det er viktig (tror vi) at man sjekker hva som er gjort med huset tidligere. Maling oppå kalk og kalk oppå maling er nok ikke så bra som kalk oppå kalk eller maling oppå maling.

  SvarSlett
 6. Klabert me leser :) Hilse Sofie! Veslemøy og de

  SvarSlett
 7. Jeg leser!

  Søkte på Norske blogger fra Italia, og fant deres.

  Kommer til å følge med. Skal på ferie i Toscana august 2010.

  Liker spesielt å lese om dagligliv og ting som er annerledes fra Norge.

  SvarSlett

Bloggarkiv

Følgere