fredag 8. oktober 2010

Ett besøk er over......

Tirsdag kveld kl. 19:02 ankom Vidar, Arnfrid, Andrea, Tobias og Oline. Vi hadde fått en sms tidligere på dagen der vi ble fortalt av ankomst var beregnet av GPS'en til 18:55.
Fredag formiddag dro de avgårde igjen, til Roma via Pescara.
Oppholdet har vært en suksess.  Værmeldingene var ikke akkurat av det beste slaget, men meldingene tok feil. Det som var meldt som regn var sol og varme. Onsdag formiddag var det marked i Martina Franca og torsdag formiddag i Grottaglie. Luncher på trattorier og pizzarier, shopping til den store gullmedalje på markedene og retur til huset med full last av bæreposer.  Faktisk så må endel av shoppingen sendes med oss tilbake til Norge, de hadde ikke plass til alt i bagasjen.
Barna våget seg nedi bassenget torsdag ettermiddag. Selv om vannet bare holdt ca 20 grader koste de seg alle sammen.

Det er "minste føre" med slikt besøk. Både barn og voksne oppførte seg så bra at de faktisk er velkomne tilbake!

I morgen kommer neste ladning gjester. Vi gleder oss.

3 kommentarer:

 1. Hanne i banken :o)8. oktober 2010 kl. 18:29

  Hvor er det egentlig du befinner deg. I Italia, ikke så langt fra Roma??? Eg det ditt hus/sted eller leiebasis. Bor dere hele året eller 50/50??? Eg og vil ha det sånn - bare så du vette altså....!! Kjenne jo lukten av solmodne tomater, smaken av oliven og deilige likører.... Sukk!! :o)

  SvarSlett
 2. Hvis du ser nederst i bloggen så er der et kart. Det er vårt eget hus som vi kjøpte i 2007. Omtrent 6 timer kjøring fra Roma. Vi bor her oval sommer, mars-november.

  SvarSlett
 3. Hallo livar. Så fint at du skriver om oss!!!

  Hilsen Andrea

  SvarSlett

Bloggarkiv

Følgere