søndag 29. mars 2015

Det går på fram...

Fredag morgen var vi igjen uten strøm. Jordfeilbryteren hadde slått ut igjen. Elektrikeren ble kontaktet, men han var ikke i nærheten og kunne først komme i kveldingen.
Siden Sofies koffert hadde ankommet flyplassen valgte vi å bruke dagen på henting av koffert og litt shopping. Flyplassen ble kontaktet slik at vi kunne gi beskjed at de ikke skulle forsøke å levere kofferten. De har forsøkt ved tidligere anledninger og da tok det ikke timer, men dager før jeg kunne hente kofferten. Sjåførene har ikke GPS og de forstår ikke kjøreanvisninger på SMS. Og når vi bor i et område der det såvidt er mobildekning blir det fort problemer.

Etter henting dro vil "Le Colonne" kjøpesenteret for å shoppe. Det nærmet seg lunchtid og jeg kontaktet Geir og Anne Marie for å høre om de ville ta en tur til Coopen for å bli med på bespisningen. De var ikke "størbidde" og kort tid etter ankom de i lag med Tor som de hadde besøk av. Tor spurte etter om jeg visste om noe sted å få tak i vin som kunne transporteres tilbake til Norge.

Min vinkunnskap er av den enkle sorten. Vi liker den vinen som smaker godt. Men vi anbefalte at de tok en tur til en cantina siden slike er spredt over hele området.

Siden de allikevel skulle til Terje på lørdag ettermiddag for feiring av årsdag, ble det avtalt at de kom til oss først, så dro vi på vinsmaking og -kjøp for til slutt å spise på Il Baretto i Martina Franca.

Jeg ville gjerne vise at det ikke er bare "Osteria El Coco Pazzo", som Geir liker så godt, som kan lage god mat i Martina.

Det ble en smaksopplevelse av de sjeldne, fra begynnelse til slutt.  Det ble mye mmmm'ing etter som flere og flere retter kom på bordet. Se gjennom bildene fra restauranten så vil du forstå litt mer...

Tidligere har eieren der foreslått viner fra Cantina Miali i Martina F. Vi tenkte å sjekke der også, men de hadde feriestengt til om med lørdagen. Det betyr ingen ting for oss som bor like i nærheten. Det kommer nye muligheter for oss.Plenklipperen får i alle fall kjørt seg i godværet.
Eieren kjenner også at han får kjørt seg etter en vinter i godstolen på Mariero.

.

1 kommentar:

Bloggarkiv

Følgere