tirsdag 21. juli 2009

Alene hjemme.

Tirsdag og alene hjemme. Sofie og Helen har dratt til stranden. Det er mye kjekk strand som må vises fram når vi får besøk fra Norge.

Jeg dro fram jordfreseren og kjørte et par timer om morgenen slik at mer av bakhagen blir mold og ikke ugress. Igjen oppdaget jeg et nytt tre, denne gang et lite vintereple som hadde spirt opp fra stubben etter et felt tre. Det treet var felt før vi overtok eiendommen og det spirer først i år, minst to-tre år etter felling.
Overalt spirer det opp ville vinstengler. Vi har ikke peiling på om det blir noe frukt på slikt, men de får leve, i alle fall noen av dem så får vi se. Hele eiendommen var jo en vingård for 20-25 år siden, kanskje er det noen røtter langt der nede som har begynt å spire etter den utrolig våte vinteren? Jeg kan ingen ting om slike ukjente planter for en nordmann, men liker at det spirer og gror. Alt grønt er velkomment her.

Mandag var det marked i Cisternino.
Markeder er alltid kjekt å ta med gjester til. Selv om dette markedet er relativt lite, gir det en forsmak på hva som er i vente i morgen. Da er det det digre markedet i Martina Franca.


Men, kanskje blir det for varmt, værmeldingen lover 30 grader og sol. Men heldigvis vind. Da blir det kanskje ikke så galt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv

Følgere