fredag 16. oktober 2009

Litt kjedelig

Det er ikke mye som skjer her for tiden. Ute er det kaldt, bare 14 grader og vind. Sola skinner og det kunne vært godt i solveggen hadde det ikke vært for vinden.
Muligens blir det noe bedre framover, men det ser ikke helt bra ut på værmeldingene. Høyere temperaturer, men mer mulighet for regn og vind. Surt med andre ord.


I dag klatret jeg i stigen og skrudde fast lister under markiseduken. Da hadde jeg på meg varmedress!  Og svettet. Men uten varmedressen ville jeg ha frosset meg blå både her og der.
Vi har begynt så smått å pakke ned og pakke inn for hjemturen. Mye skal klargjøres, mye skal flyttes fra garasje til hus.............
Og så me det vel handles inn litt som skal følge med hjem. Vi kan ikke komme til Norge uten å ha med oss ost, skinke, olivenolje og annet smågodt.  Og så skal vi ta med en pakke til William på Storhaug. William er fra Puglia og vi har tilbudt oss å ta med en pakke med ting han savner fra mor.
Men vi blir nok her en liten uke til eller deromkring.Og i dag har jeg plukket modne kastanjer fra eget tre.


Det er alltid godt at noe er positivt.
Været gjør at jeg nå er oppe på full dose leddgiktmedisin igjen. Det er nedtur.

1 kommentar:

 1. Hei til dere begge....
  Hvorfor reise hjem..?...Jeg vet det er et dumt sporsmal...
  Jeg gjor jo det samme selv...Vi klager over vintrene i Norge.......og jeg vet,Livar...at medisindosene gaar opp.....og en forblaast. sur, regnfull dag i Italia, uten mennesker rundt...kan bli verre enn 2 meter sne.....
  Her i huset blir det....reiser VI hjem....eller kommer DE ned til jul.......
  Jeg tar en dag av gangen....
  God tur hjem og klem fra Cristina..........

  SvarSlett

Bloggarkiv

Følgere