tirsdag 17. november 2009

Forberedelser til hussalg

Megler har vært på besøk og vi har signert salgsoppdrag.  Mandag 15. november kom fotografen for å ta bilder. Samme dag kom også taksmann for å utferdige tilstandsrapporten. Det er alltid spennende å få en uavhengig vurdering om hvordan salgsobjektet er. Og heldigvis, han var såre fornøyd. Det eneste som ble anmerket var litt råte i et kledningsbord og den gamle kjellerdøren! Anslått kostnad til reparasjon kr. 14,-for bordet  (ved egeninnsats).

Onsdag kveld ble huset annonsert på Finn.no, lørdag i Stavanger Aftenblads annonsebilag. Søndag kl. 14 er det visning. Full fart altså. Og full spenning.

Fredag kom rekordregn til distriktet. Kjelleren vår ble oversvømt og vi måtte fjerne vann med kost - ned i hullet til senkepumpen. Lørdag var kjelleren tørr igjen.  Søndag morgen var det nytt vanninnsig, men heldigvis var det lite og når visningen begynte kl. 13;30 var kjelleren tørr.
Og for en visning; De første kom ti minutt før annonsert tid. Og i alt kom det mellom 40 og 50 personer. Jeg mistet tellingen ved omtrent 40. 11 personer står på interesseliste og noen vil komme igjen for å se mer i ro og mak. Dette blir spennende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv

Følgere