mandag 6. september 2010

Sofie's briller

9. juli blogget jeg om Sofie's brilleproblemer. Vi har vært innom butikken en gang til for å sjekke om det var mulig å få ny stang til erstatning for den brukne. For tredje (eller var det fjerde?) gang ble nummeret skrevet opp og vårt telefonnummer notert.
Etter et par uker uten at vi hadde hørt noe, var vi innom på mandag kveld. Beklagelse igjen. Hoderystende og småirritert forlot vi butikken.
I en sidegate så vi en annen optiker og stakk innom for å sjekke mulighetene der.
Her var hjelpsomheten en helt annen. Jo, det kunne nok være mulig å få tak i ny stang, men dersom de var utgått fra lager kunne det hende vi måtte kjøpe en annen fargenyanse. Og vi måtte nok kjøpe to stenger, ikke en.
Nye briller? Jo vi leverte brilleseddel som var notert av den forrige butikken. Gamle briller ble målt, øyne "gjennomlyst" og skrekk og gru, den brilleseddelen vi hadde fått som erstatning for originalen vi hadde levert inn, var helt feil.
Nåvel, innfatning (Bvlgari) ble tatt ut, glass bestilt og telefonnummer notert. Vi skulle få beskjed som SMS når de var klar. Det kunne beklageligvis ta en ukes tid forklarte innehaveren.
Allerede lørdag formiddag kom SMS om at brillene var klar. Da var vi på Ikea og det passet ikke å hente dem. Mandag formiddag troppet vi opp i butikken. Der var både de nye brillene og nye stenger til de gamle ankommet. Og Sofie skryter, hun ser så bra ut, både gjennom brillene og for oss som ser henne.

Topp service!
Så hvis noen som skal på besøk trenger nye briller, ta med brilleseddel!

OPS, jeg glemte visst å fortelle prisen for herligheten. Fotokromatiske, progressive glass og Bvlgari innfatning til under kr 4400 lar seg høre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv

Følgere