tirsdag 2. november 2010

Tilbake i Norge

Mandag kveld kl. 19;10 stoppet bilen utenfor Timoteiveien 8.  Da hadde vi, i løpet av fire dager, tilbakelagt 2961 kilometer.
Vi dro fra Puglia tidlig fredag morgen, kom inn på autostradaen etter ca 45 kilometer og derfra og til Hirtshals var det alltid minst to felt i kjøreretningen.

Vi valgte å dra fredag slik at vi fikk mye motorveikjøring i Tyskland på lørdag ettermiddag og søndag. Slik ville vi unngå for mye trailertrafikk som ofte gjør kjøringen ubehagelig. Mye nedbremsinger, filskifte etc unngås når det ikke er store doninger på veien.
Først overnatting skjedde i Mantova, andre i nærheten av Leipzig, tredje mellom Aarhus og Ålborg.

Verste strekket på hele turen var mellom Kristiansand og Stavanger. En evig skiltjungel, smale og svingete veier og mørke gjorde den biten til en ubehagelig opplevelse i forhold til resten.

Været underveis var bra. Ikke regn av betydning, noe overskyet, men mest sol og blå himmel.

Også i år var bilen fullpakket. To pakker til William fra mor og far i Grottaglie, halvannen stor eske med sko og klær som våre gjester hadde shoppet samt sko og klær til oss selv. Innkjøpt til lave priser i Italia, men til bruk i Norge.

I tillegg egenprodusert mat og drikke, nøtter etc fra egen hage.

Vi lengter allerede tilbake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

SLUTT

 Så er eventyret over.  Etter at paret fra Belgia trakk seg fra handelen satte megler i gang igjen.  Vi ba ham sette opp prisen til 110.000,...