lørdag 27. april 2013

Show / spettacolo

Fredag hadde vi lovet å kjøre Maurizio og Anna Lisa til flyplassen i Brindisi. De skulle til Stockholm på langweekend, så vi må hente dem igjen tirsdag formiddag.

Tidligere i uken så jeg en plakat i Ceglie som annonserte show med Sorelle Marinetti i teateret fredags kvelden. Og ved hjelp av Maurizio fikk vi bestilt billetter. Den eneste muligheten til billettbestilling var nemlig telefon. Ikke personlig frammøte, ikke internett.

Etter hva vi forsto var dette dragshow og det kunne vi meget gjerne tenke oss.

På vei hjem fra flyplassen stakk vi innom Villa Felizia for å sjekke om vanningen gikk greit og for å stjele jordbær fra Geir og
Anne Marie. Tilbake i Ceglie var det innom for å hente billettene for så å dra på Osteria Pugliese for et godt måltid mat før showet.
På naboborde satt hele gjengen som skulle underholde oss senere.
Og underholdt ble vi. Flygel og klarinett var instrumentene og musikken var swing fra trettitallet.

På plakaten, bak datoen står H21. det betyr at forestillingen skal starte kl. 21;00. Ikke så i Italia. Kl 21 var det mange plasser ledig i salen og folk stod  omkring og samtalte.  Litt etter halv ti kom det hele i gang.

Billettprisene her er særdeles behagelige. € 8 for nesten to timers show er det ikke noe å si på. Jeg er glad for at jeg oppdaget plakaten. Arrangementet var ikke annonsert på noen annen måte. Heller ikke på hjemmesiden til Sorellene.
1 kommentar:

  1. Schtilig musikk på klippet du linka til.
    Neste gong de stoppar ved villa Felizia må de ta med dykk vaniljesaus. Det er omtrent det beste eg veit saman med jordbær og eg syns bæra våre fortener slikt fylgje.

    SvarSlett

Bloggarkiv

Følgere