mandag 7. april 2014

Farten dabber av

Det minker på framdriften. Men det har ikke stoppet opp.

Mandag fikk vi endelig kontakt med "vår" elektriker. Han hadde byttet e-post adresse så det måtte SMS til for å få kontakt etablert.
Om kvelden kom han for å få et overblikk over våre ønsker når det gjaldt belysning i gapahuk og garasje. Vi måtte justere våre planer, men hans var nok bedre. Sammen dro vi til Villa Castelli for å ta ut lamper som skulle monteres.  Onsdag morgen kommer han tilbake for å begynne arbeidet. Det var avtalen. Men tirsdag kveld kom det melding; han var syk med feber og kunne ikke komme i morgen. "god bedring" ønsket vi han og sa at han fikk komme når han var frisk.

Når vi hadde innbrudd ble fjernkontrollen til den ene varmepumpen stjålet. Nabo Martino ble satt på saken med å skaffe en ny. Mens vi stod i butikken for å kjøpe lamper og annet kom Martino inn døren. Det var her han hadde bestilt fjernkontrollen! Den var ikke ankommet og han fikk gitt beskjed om at det i grunnen var jeg som skulle ha den. Dermed må jeg nok tilbake senere i uken for å få den.


I hagen spirer og gror det. Det har vært en god vinter når det gjelder overlevelse.
I fjor klarte vi ikke å spise alle kastanjene, de siste falt til jorden i vårt fravær. Når jeg tok en runde under treet for å fjerne noe eføy oppdaget jeg at de hadde spirt. Nå er ti-tolv stykker spadd opp og har havnet i potter. Det blir spennende å se om det blir til noe.

Kanskje kan det bli til gaver til andre nordmenn i området som ikke har så eksklusiv frukt i hagene sine.

Kanskje må vi beholde noen selv også. Vi har stor tomt med plass til mange flere trær enn vi har nå.Baksiden av gapahuken var det ikke gjort noe med. Den synes omtrent ikke, kun når man kom ut fra garasjen.  Og hvis man kikket nøye etter. Det var allikevel litt irriterende at det kun var murblokker der når resten var fint pusset. Dermed tenkte jeg at det får jeg gjøre noe med. Som sagt så gjort. To sekker med Intonaco bianco (hvit murpuss) ble innkjøpt og pussearbeidet ble igangsatt.  Få timer etterpå var jobben gjort. Det ble ikke som når de profesjonelle gjør det, men til vårt bruk er det bra nok.

1 kommentar:

  1. Eg drøymer meg til Puglia rett som det er. Italiareferat bidreg i stort mon til endå meir drøyming.

    SvarSlett

Bloggarkiv

Følgere