torsdag 10. april 2014

FÆRIGE!

Det er med stor tilfredstillelse at jeg kan skrive at vi er ferdige. Ferdige med gapahuken med både muring, tak og lys.
Og vi er fornøyde med resultatet.

Først ble det murt ca to meter opp fra den lave eksisterende muren. Pluss en liten vinkel for å stive av muren.
 I selve muren ble det laget tre små hull som det skulle være levende lys i. På baksiden av disse festet jeg speil. Så kom det tak over og dør ut mot baksiden av huset.  Samme smed som laget ny ytterdør laget også lukkeren til den nye døra.  Det ble bare lekkert.

Vi har god kontakt med en lokal elektriker som ble engasjert til å legge opp elektrisk lys. Sammen dro vil til en butikk i Villa Castelli for å ta ut lamper som skulle monteres. Vi måtte også til Grottaglie for å kjøpe stofftrukket ledning og porselensknotter til å feste det hele med.
Det ble ferdigstillet torsdag formiddag.  Elektrikeren måtte dra før han var ferdig med opplegget i garasjen. Han var lydmann for et kor i Villa Castelli og torsdag kveld skulle de ha konsert i en kirke i Lecce. Jeg spurte om de bare sang religiøse sanger? Nei, var svaret. De synger også gospel!

Og om kvelden kunne vi skru på lyset og bare beundre.

Her skal det bli koselige kvelder når temperaturen kommer på ett litt mer behagelig nivå.
Underveis i prosjektet  oppdaget vi at vi har for mye utemøbler. En gruppe på fire stoler og ett bord som vi kjøpte i 2007 er besluttet fjernet. Heldigvis finnes det andre i området som setter pris på "gamle" møbler og torsdag ettermiddag ble hele sulamitten transportert til nye eiere.

Bordet måtte lastes etter at bilen var kjørt ut på veien. Ellers hadde det ikke vært mulig å komme ut gjennom porten.

De nye eiere var ikke hjemme på eiendommen når vi leverte og vi håper at gaven falt i smak.

1 kommentar:

  1. Det fins mange slags englar i Puglia: Slike som fiksar lyd for gospelkor, og gapahuklys for Livar, slike som smiler bak disken på PAM, slike som opnar tomta si for framandparkering over lengre tid og slike som transporter hagebord og stolar som endå er liv laga milevis til ny heim. Det er noko med PUGLIA.

    SvarSlett

Bloggarkiv

Følgere