onsdag 14. mai 2014

Ting går seg til.

APE'n er kommet hjem - som ny. Reparatøren brukte en dag mer enn først lovet. I tillegg var han ikke ferdig når vi kom for å hente den.
Han hadde allerede skiftet sylinder og stempel, justert og tilpasset det meste av wirer og sånt før vi kom, men resten skjedde mens jeg ventet. Bortimot halvannen time med venting og kaffedrikking gikk før jeg kunne finne lommeboken og foreta det pekuniære oppgjør. € 85 var kravet. Det er vel omtrent som timeprisen på norske bilverksteder.

Hjemturen gikk greit, men det kunne merkes at trimmingen var en forhenværende tilstand. Der jeg før kunne kjøre i 4. gear måtte jeg av og til ned i 2. Heldigvis kan den fortsatt startes rett i 2. gear, i alle fall når den ikke er lastet. Motbakkene er mye, mye tyngre nå.

Best av alt, Sofie klarer nå å starte den på bokstavelig talt egen hånd.  Nå kan hun slippes løs på veiene uten følgebil.

Når hun først har kommet i gang går det en stund før hun kommer tilbake. Øvelse gjør mester.
Fortsatt gjenstår å lage parkeringsplassen ferdig. Prioriteringen har vært slik at jeg først og fremst har brukt tid og krefter på å få pusset ferdig redskapsrommet innerst i garasjen.
Nå, når den jobben er gjort ble det å få på plass alt av verktøy og redskaper slik at det blir lett å få tak i når behovet oppstår.

Det er fortsatt noen småting som skal flyttes fra det det opprinnelig var lagret, men stort sett er alt på plass.  Og plutselig hadde vi plass i overflod. Det er rart med organisering, det virker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv

Følgere