lørdag 4. juli 2015

Barnebarnbesøk er over

De ankom tirsdag 23.juni, sent om kvelden. Silje og Tom med datter Anna samt nevø Lucas. Selv om det hadde vært lang tid på flere fly (Stavanger - Paris - Roma - Brindisi) var de små i god form. de kunne faktisk sitte oppe og kose seg i varmen til langt på kveld.  Anna kunne fortell om hvor stort flyet hadde vært:Mens Lucas helst ville vært i bassenget med en gang.
Badingen måtte imidlertid utsettes til neste dag, men da gikk det heller ikke lenge før badebuksa var på.


Heldigvis var det ikke for varmt mens de var her, bare 25-28 grader og vind. Faktor 50 måtte til på de små, men allikevel ble Lucas litt solbrent øverst på ryggen.

Det var vanskelig å få Lucas til å henge opp håndkleet etter avtørking av fuktig kropp. Etter litt purring kom han smilende lurt tilbake og fortalte at nå var badehåndkleet hengt godt opp.

Vårt aprikostre har båret rikelig i år. vi har ennå igjen så rikelig med syltetøy fra tidligere år at sylting ikke var aktuelt. Bakken under treet er dekket av nedfallsfrukt. Det som var igjen på treet klarte Anna å fortære. Aprikoser gikk ned på høykant.

Morfars oppvaskmaskin måtte også kontrolleres.

Det er greit å vite at alt fungerer slik det skal.
Det ble også, som vanlig med besøk fra Norge, tid til shopping på både markeder og kjøpesenter.

Lucas delte villig med seg av innkjøpt sjokoladekjeks. Det falt i smak hos Anna, men medførte mer klesvask og selvfølgelig kroppsvask. 

Allerede torsdag 2. juli dro gjestene tilbake til gamlelandet. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv

Følgere