torsdag 6. august 2009

Lucas er her - endelig
Det var en glad gutt som kom imot oss på flyplassen tirsdag kveld. Flyturen gikk greit, han koste seg på flyene og det kjekkeste var når det var turbolens. Da lo han høyt.
Flyet til Oslo, da satt han klistret til vinduet og fulgte med.

Nesten ikke tid til å spise. Det var kort transittid i Oslo, bare 30 minutt, men det gikk greit. Til Roma lekte han mye i midtgangen, fikk mat og greier fra andre passasjerer.
På flyplassen i Roma sov han en times tid.


Onsdag, etter turen til markeded i Martina Franca ga han beskjed om at han skulle bade. Først sa han at det var kaldt og ville bare sitte i trappen. Etterhvert klamret han seg fast til Lisa og etter fire minutt var han nedi. Etter en halv time svømte han. En kort tur på land for å tørkes og bli litt varm, bar det uti igjen. Han storkoste seg og var uti til fingrene ble som rosiner.Han er nok litt utav lage, søvn har det blitt lite av, ukjent terreng og mye oppmerksomhet. Men han storkoser seg. Det går hardt ut over beholdningen av badebleier, han er ikke lenge oppe av vannet før han vil uti igjen.

Torsdag middag føler vi han er i gjenge, vil kvile etter maten midt på dagen. Maten var forøvrig fersk varm foccacia som Pasquale kom med etter dagens storbakst, og mens vi sitter ute og spiser kommer Mimmo og Lina, naboene på sørsiden og hilser på og har med seg et stort fat frukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv

Følgere