tirsdag 11. august 2009

Siste kveld med gjengenSå er siste kveld med Anja, Silje, Lisa og Lucas kommet. Litt vemodig, men samtidig godt. Som sagt i et tidligere innlegg, besøk er stritt. Ikke at det er så mye mer arbeid, men vi er så glade i dette stedet vårt at vi synes det er hyggelig å vise fram så mye som mulig.

Lucas vil nok glemme det meste av det han har opplevd. Men kanskje noe vil huskes, ikke minst fordi han kan se bilder. Og de fleste bilder er fra bassenget.
Det er der han har kost seg mest. En pakke med badebleier er oppbrukt og en pakke drar han hjem med. Så nå er det opp til far å ta han med på bading i basseng i Stavanger.

Og hver gang han har vært uti, har han vært så lenge at leppene har blitt blå og fingre og tær som rosiner. På tross av at vannet har holdt ca 30 grader!

Mandag 10. badet han i Adriaterhavet. Ankom stranden, på med badebleie og rett uti. Stoppet ikke før han fløt.
Og storkoste seg der også.
Etterpå dro vi på besøk til Guidi Pagliara m.fam. De var i storform og en av grunnene var at Guido samme dag hadde solgt et hus og fått alt i orden hos notarius o. l. Kjøperne var tyskere og hadde vært hos Guido tre søndager på rad. Han var passe lei, han hadde mer lyst å besøke oss, treffe Lucas og jentene.


Tirsdag 11. august - dagen som var grunnen til at alle kom her. Livar fylte 60. Allerede fra morgenen strømte det på med mailer, telefoner og SMS'er.

Og besøk.

Pasquale og Vita kom allerede på formiddagen. Med bæreposer med frukt og grønnsaker. (Fiken og peperoni)

Lina og Mimmo deretter og til slutt Francesco, Cira, Franco og Pina. Det ble en kjekk dag. Enda bedre enn når jeg fylte 50 da vi satt på kafe i St.Emilion i Bordeaux og observerte solformørkelsen.

Takk til alle som husket meg.

2 kommentarer:

 1. hei til Livar og Sofie....

  Ja, det er travelt, men koselig med besok..Jeg har hatt 2 stk. familier... m/mor,far,barn nieser, bestemodre...osv....paa 1 uke...

  (beklager tastaturet som igjen er paa trynet)

  Hva blir det neste....?
  Et hvilehjem eller en lang ferie for oss besteforeldre..??

  klem fra cristina..

  SvarSlett
 2. ..og gratulerer paa etterskudd, Livar....
  dobbeltklem (en til hver)
  fra cristina....

  SvarSlett

Bloggarkiv

Følgere