tirsdag 25. mai 2010

På flyplassen i Brindisi

Som jeg har skrevet tidligere, vi var på ferie i Roma. Når vi kom tilbake stod Guido som skulle hente oss, inne i ankomsthallen (ved bagasjebåndet) og ventet i lag med en politimann. Det viste seg at politimannen hadde gått på skolen i alle år i lag med Guido og regnet han som en av sine venner. Vi ble selvsagt presentert for ham og fikk forklart at han var Politisjefen på flyplassen.  Skulle vi komme ut for problemer av noe slag skulle vi bare ta kontakt.

I dag var vi tilbake på flyplassen for å hente Lucas og Silje. Hvem andre enn Politisjefen oppdaget meg og måtte hilse. Jeg måtte deretter bli med inn på kontoret hans, for han hadde noe han ville diskutere med meg. Jeg fulgte med på baksiden av det offentlige området og havnet til slutt i ankomsthallen.  Sofie ble også hentet inn og han forklarte hvorfor han ville snakke med oss.
Det viste seg at han eide et hus som ingen bodde i og det var heller ikke helt ferdig innvendig. Kunne vi formidle til våre bekjente om at han gjerne ville leie det ut på langtidskontrakt. Slik vi forsto han, hadde han ikke råd selv. men dersom noen kunne gjøre huset ferdig, og ha utgiften med det, kunne de få leie huset "gratis" i mange år framover. Alt skulle selvsagt ordnes med formell kontrakt oppsatt av advokat.
Vi lovte at vi skulle fortelle om tilbudet og med dette er første initiativ tatt fra vår side.


Han ville ta kontakt senere slik at vi kunne se hvordan eiendommen og huset så ut. I avtalen inngikk også at hus, innbo etc skulle bli godt passet på.

Vi får se etterhvert hvordan det går.
Det var i alle fall en meget sympatisk opg hyggelig fyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv

Følgere