søndag 10. april 2011

Tur til Oria og.....

Via en ny italiensk facebookvenn (Pamela)  fikk vi vite at søndag var det en middelalderfestival i Oria, ca 30-40 min kjøring fra oss.  Vi spurte og fikk positivt svar at Aksel og Lise-Lotte ville være med oss. Og søndag morgen kl. 9 dro vi avgårde. I Oria var det varmt og godt og vi var ute i såpass god tid at vi kunne nyte en morgenkaffe ute i solen før vi dro opp til Castello Svevo. Gratis adgang, men fotografering, videofilming, røyking og hunder var forbudt. De to første reglene ble åpenlyst brutt av mange. Deltakere stilte villig opp til fotografering.

Det hele startet med tromming og blåsing i horn. deretter fulgte sjonglering med flagg. Imponerende er vel den rette betegnelse. Opptil fire flagg ble håndtert (og fotert?) av en person. I tillegg var det flere som sjonglerte ett og ett flagg sammen.


Etter seansen tok vi oss til til en iskrem - gelato - i solskinnet før vi dro hjemover. Det vil si at vi dro først for lunch i Martina Franca.


Eieren av spisestedet anbefalte at vi burde prøve dagens rett; spaghetti al frutti del mare. Vi angrer ikke på at vi fulgte hans oppfordring.

Igjen oppdager vi at porsjonene ikke samsvarer med apetitten. Det ble bare så altfor meget. Men ingen av oss hadde noensinne spist så god blekksprut! De var som smør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv

Følgere