torsdag 11. august 2011

Norgesbesøk!

Lucas har ankommet.  Torsdag ettermiddag den 4. august landet Lucas, Pappa Arne og mamma Hilde på Brindisi flyplass.  Storformen var på plass fra første øyeblikk. Allerede samme kveld var bassenget inntatt med stor glede.


Dagene har gått med til bassengdypp, turer i nabolaget, besøk på markeder i omkringliggende byer, restauranter, osterier, bading i Adriaterhavet etc.


Mest av alt ble vi imponert mandag, da kastet han armringene og begynte å svømme. Dukket under vann, svømte under luftmadrassen og dukket opp på andre siden.  Han påsto, og det står til troende at han hadde øynene åpne under vannet.

Som de trofaste lesere av bloggen vet, har vi en nabo som vi verdsetter. En dag måtte vi jo besøke vår kjære Pasquale. Og det ble gjensynsglede når griser, kaniner, høner, katter og hunder skulle sees igjen.
Han har vært stuptrett hver kveld så legging har vært en blandet opplevelse, men det har stort sett gått bra. Han har hjulpet morfar hver dag med å åpne porten, gi hønsene mat og tatt inn eggene. (som han treffende fortalte til oss andre; hønene har plantet egg)Arne og Hilde hadde seg en tur på Auchan i Mesagne på søndag, da dro Lucas og jeg til Guido. Det ble satt pris på av alle parter.


 

Som sagt, markeder ble besøkt. Vi hadde på forhånd fortalt om prisnivår og vareutvalg. Lørdag i Ceglie Messapica, tirsdag i Villa Castelli og onsdag i Martina Franca.
Hver gang ble det plass til flere sko, kjoler, presanger, leker etc.

Siste dag, onsdag den 10. dro vi først til Martina på marked og god spise på Il Baretto. Vi har vært der før og vært fornøyd, men denne gangen ble det nesten endra bedre.

En dag kom det en flokk sauer forbi huset vårt, Gjeter og en hund først, så sauer og til slutt en hund for etternølerne. Til stor forundring og glede for våre gjester.
Siste dag kom vi på å dra til Zoosafari i Fasano. Vi vet ikke hvem som hadde mest gøy, men bildet taler sitt klare språk.I bilen til flyplassen kom dette gullkornet fra Lucas:
"Mye sol og lite regn, det betyr frihet"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv

Følgere