torsdag 29. mars 2012

Bånn gass.

Så er det på'an igjen.
Rydningsagen og plenklipperen ble "flittig" brukt i dag, selv om mye gjenstår. Det er masse ugress i hagen og det vil ta timer med luking blant grønnsakene. Hønene, og hanen Bøgvald kom hjem igjen allerede på onsdag og alt er bare velstand for dem. Bøgvald mangler endel halefjærer som forsvant under innfangingen, dermed er  han ikke så staselig som i fjor.Men det er stritt. Vi tror vi har arbeidet mer i dag og i går enn vi gjorde i hele vinter!

Flyturen var et kapittel for seg. Bagasjen kom (selvfølgelig) ikke fram samtidig med oss og torsdag ringte transportøren og ville ha veiledning til å finne oss. Det hadde vi forutsett og brukt google.map til å få veibeskrivelse på italiensk. Denne sendte jeg til ham som SMS, idet jeg var ute på shopping og Sofie var hjemme. En times tid etterpå ringte han igjen. Det burde tatt 5 minutt for ham å kjøre fra der han ringte meg. Jeg måtte kjøre for å møte ham. Han hadde forstått SMS'en, men gadd ikke bry seg.
Shoppingen var briller. Jeg hadde tatt synsprøve i Norge og ville kjøpe nye briller i Italia. Her får jeg alt for omtrent det som innfatningen koster i Norge. Vi har funnet en optiker som vi er meget godt fornøyd med og han leverer før avtalt.

Ellers er det vakkert her nå. Mandeltrærne står i full blomst. Morelltrærne likeså. Morelltrærne ble kraftig beskåret i fjor høst så det blir nok ikke hundrevis av kilo i år. Men det blir nok rikelig både til oss og til våre venner.

Forresten, vi har godt vær med over 22 grader og sol. Og i går når vi hentet hønene hos Pasquale og Vita ble vi invitert på lunch - selvsagt.

3 kommentarer:

 1. Kjempekos å få referater igjen! Me he gleda oss t dette over flere måneder:)

  SvarSlett
 2. Velkommen tilbake til Italia. Det har vàrt en hard vinter her saa det er nok mye aa henge fingrene i ute i hagen ja. Vi har faatt oss hus med hage og har naa 70 oliventràr som maa beskjàres samt en mengde annet som maa gjòres utomhus saa jeg kommer nok ikke til aa kjede meg i tiden fremover.... Har allerede faatt vannblemmer i hendene ;-) Men kjekt er det likevel.....

  SvarSlett
 3. Enn så lenge får me klare oss med blogglesing, men lysten er sterk til å få seg ein plass der sør.
  Her er det bare bittelitt kaldare. Blir gildt å følgje dykk på bloggen framover.

  SvarSlett

Bloggarkiv

Følgere