lørdag 21. april 2012

Fredelig, ja!

Her er så fredelig at det er en tilstand.

Litt er det alltid å henge fingrene i. Bl. annet så vi at når vi hadde lagt taket over pergolaen at underlaget kanskje var litt svakt. Avgårde til trelasten for å kjøpe flere 5x5 for å legge under. Men, det var umulig å oppdrive så vi endte opp med 5x120. Boltene som holdt de gamle på plass ble løsnet og nye planker ble stukket under. Det var en jobb jeg hadde gruet meg til. Jeg hadde sett for meg både oppjekking, sleggeslag og det som verre var.
Men, det gikk som en drøm og i løpet av en times tid var alt fikset.Etter alt arbeidet var det en fjøl til overs. Og så stod det noen rester av en sengebunn i garasjen. Alt ble hentet fram og i løpet av lørdag formiddag var det snekret og opphengt en blomsterkasse.
Planter hadde vi allerede kjøpt, vi måtte til "vivaio" for å kjøpe blomster til Pasquale og Vita. Vi er bedt til feiring av 38-års bryllupsdag i morgen. Dermed ble en hortensia kjøpt.  Vi får ganske mye plante for en tier.....

Vi fikk og tak i en inneplante som sannsynligvis havner ute etter avblomstring.
Vi har prøvd dette med hell tidligere. En hortensia som ble kjøpt i fjor står nå full av knopper ute i en blomsterkasse. Jørginene er det verre med. Der er det ikke tegn til liv, selv om de ble overdekket før vi dro til Norge i fjor høst.
Pasquale kom oppom med post i dag og vi hilste "på gjensyn" når han dro.  Kom klokken 12 sa han, så får vi en time eller to til drøs før de andre kommer...............


Og hønsene er i full produksjon. fire høner og fire egg pr dag. Nok til å gi bort til venner og naboer.


2 kommentarer:

  1. Hei!

    Har lest litt her og der på bloggen din. Dere ser ut til å ha det fantastisk i Puglia.

    Hilse Margunn Mossige

    SvarSlett
  2. Ein liten smak av Publia i stova vår og. Anne Marie kom nettopp heim med ein slik oransje ein utan namn, men det er tydeleg same som den de har fått dykk.

    SvarSlett

Bloggarkiv

Følgere