tirsdag 16. desember 2008

GUIDONår vi skulle kjøpe hus i Puglia trålte vi mange nettsteder. Et sted hadde gratisannonser for private og der var en eiendom som vi ville vite litt mer om. Dette resulterte i en mail fra Guido. Vi så fort at eiendommen ikke passet oss, men Guido holdt allikevel kontakten. Han ba oss hjem til et måltid og for et møte med han og hans familie i januar, men desverre, bagasjen vår med GPS og papirer kom for seint fram og når vi fikk den, var det for lite tid.

Men, vel hjemkommet mailet vi og forklarte og vi holdt kontakten. Vi fikk en god tone og vi fikk mange gode råd. Vi følte at vi ble kjent - via nettet. Vi fortalte at vi ville kjøpe basseng og fortalte prisen. Ikke kjøp var tilbakemeldingen - de er på tilbud nå. Vi overførte penger til Guido og han kjøpte for oss og avtalte levering.

Guido og hans famile har hjulpet mye underveis. Han var med og murte på garasjen, var med å satte opp bassenget, var med og handlet takplater og forhandlet rabatt.

Vi tenkte også at vi trengte bil. I alle fall før vi ble pensjonister og hadde tid til å kjøre ned selv. Vi ba Guido om hjelp til å finne et billig alternativ. Nå vi kom til Brindisi i august, stod Guido og ventet på oss med nøklene til vår egen Fiat Bravo.

Hvordan det gikk med bilen til slutt er en annen historie.

Uansett hva vi trenger hjelp til og hva enn vi lurer på er Guido vårt førstevalg til hjelp og informasjon. 

Alltid hjelpsom overfor oss og i tillegg behandler han våre venner og kontakter som sine venner. Mennesker som har lest annonser på internett ang. hus i området, de hentes på flyplassen, kjøres omkring og får all hjelp som behøves - gratis.

Guidos har vært mange år i Tyskland der han har arbeidet som elektroingeniør. Nå etter at han har flyttet tilbake, har han tatt eiendomsmeglerutdanning og er i gang med å ferdigstille sitt kontor i San Vito dei Normanni. Han har også stått for bygging av flere hus i området, noe han gjør til en særdeles rimelig affære for byggherre.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv

Følgere