mandag 9. april 2012

Påskelunch

I år som i fjor, vi nordmenn hadde satt hverandre stevne på La Silvana. Dessverre hadde Lise-Lotte blitt syk slik at hun og Aksel ikke møtte. Dermed ble det bare Gaute og Signe Birkeland og vi i år. Ikke som i fjor da vi var ca 20 nordmenn. Men, selv om vi ble få, var det ikke noe å utsette på maten og mottakelsen vi fikk. I alt satt vi til bords over fem timer.
Reservasjonskortet og menyen er alltid imponerende;


Som dere ser, masse forskjellig. Noe er fremmedartet, men annet er lett gjenkjennelig, om ikke dimensjonen er vanlig for nordmenn.


(det er lammekotelett!)

Desserten i år var frisk frukt, kaker, kaffe og likør.

Slett ikke noen dårlig lunch.

2. påskedag ble nedtur. Vi våknet av vinden. Stiv kuling og regn, bare et par varmegrader ute. Full fyring samtidig med full fart på varmepumpen. Problemet er relativt lite, vi har nok ved, vi har masse bøker og filmer til å kose oss med innendørs. Og vi er mette etter gårsdagens matorgie.

I avisen kan man lese at det er beregnet at ca 5 millioner italienere går på restaurant første påskedag og at hver betaler ca € 40 for gildet. En nedgang på ca 7% fra tidligere år. Det kalde været må nok ta en del av skylden, i alle fall for laber utfart på picnic 2. påskedag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv

Følgere